Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

3/2/11

Έσπασαν καρδιές στο Πανθεσσαλικό

Με τη φωτιά έπαιξε ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα αλλά -ευτυχώς γι’ αυτόν- δεν κάηκε.
Οι «Βολιώτες» φαίνεται πως επαναπαύτηκαν μετά το 0-2 στην Κέρκυρα στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών και καρδιοχτύπησαν, με το παιχνίδι να είναι 1-2 στο τέλος και την Κέρκυρα να ψάχνει το γκολ της πρόκρισης στις καθυστερήσεις.
Οι «Φαίακες» -αν και με πολλές απουσίες- κατάφεραν να προηγηθούν στο 17ο λεπτό με κεφαλιά του Παρασκευαΐδη. Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε να αντιδρά γρήγορα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 28ολεπτό με κεφαλιά ψαράκι του Μάρτιν.
Εκεί φάνηκε η ομάδα του Βόλου να αφυπνίζεται και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα κάνοντας πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να βρει στόχο.
Προς τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα η Κέρκυρα αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα και βγήκε μπροστά. Στο 73ο λεπτό κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωάννου κάνοντας το 1-2, με τους Βολιώτες στις εξέδρες να κοντεύουν να… λιποθυμήσουν από την αγωνία τους καθώς με ένα ακόμη τέρμα η Κέρκυρα έπαιρνε την πρόκριση!
Τελικά το παιχνίδι έληξε 1-2 και ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε μια γλυκιά ήττα που τον έστειλε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα συναντήσει τον Ατρόμητο.