Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

3/1/11

Και Αντεμπαγιόρ στη λίστα του Ζοσέ

Ο Μουρίνιο αναζητά αντικαταστάτη του Ιγκουαΐν
Μετά τον Φάνη Γκέκα και τον Μίροσλαβ Κλόζε, και ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ μπήκε στην ? κατά ΜΜΕ - λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο, που φαίνεται να αναζητά εναγωνίως ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.
Δημοσίευμα της «Sport» αναφέρει πως ο Πορτογάλος επιθυμεί τον 26χρονο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, σε μια προσπάθεια να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Γονζάλο Ιγκουαΐν



Ο Μουρίνιο αναζητά αντικαταστάτη του Ιγκουαΐν
Αν όντως αυτό αποτελεί την επιθυμία του Μουρίνιο τότε δεν φαντάζει πολύ δύσκολη μια τέτοια μετακίνηση, με δεδομένο ότι ο Τογκολέζος επιθετικός ψάχνει την έξοδο από το Μάντσεστερ εναγωνίως. 
Την ίδια ώρα και η Σίτι φέρεται να αναζητά τρόπο να απαλλαχθεί από τον δυσαρεστημένο της παίκτη, ιδίως από τη στιγμή που ετοιμάζεται να ντύσει στα «μπλε» τον Εντίν Ντζέκο της Βόλφσμπουργκ, για τον οποίο φέρεται να υπάρχει συμφωνία στα 27 εκατομμύρια λίρες.
Για την ώρα ο Μουρίνιο ετοιμάζεται να καλωσορίσει τον Κακά, που επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Χετάφε, απόψε στις 23:00.
«Δεν θα ξεκινήσει βασικός. Για την ώρα θα του δίνω 15-20 λεπτά συμμετοχής», δήλωσε παραμονή του αγώνα ο Πορτογάλος, που από τη Δευτέρα φέρει άλλη μια τιμητική διάκριση στο παλμαρέ του, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής του 2010 από τη Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Στατιστικής (IFFHS).
Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατακτητής του treble με την Ιντερ, βρέθηκε στην πρώτη θέση με 294 βαθμούς, αφήνοντας κατά 100 πίσω του τον Πεπ Γουαρδιόλα της Μπαρτσελόνα ενώ τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Ολλανδός προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Λουίς φαν Χάαλ.